DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

Lustrum

 

Informatie van de Active4All/DKC Kids Kart expiriance te rijden op 21 december 2013

DKC heeft in samenwerking met Active4All wederom een mogelijkheden gecreeerd om in Goes deel te nemen aan een Kids Kart expiriance. Hierbij de wervings poster.

Klik de poster voor een zeer gedetaileerde PDF versie!

PDF icon
Poster

Evenals voorgaande jaren een success formule die weer een heleboel kinderen een plezierige middag gaat opleveren

Let op ! Volg de link hieronder de website is niet Active4All maar activ4all

Opgeven via website van Active4All of

Zaterdag 21 december is er weer een kids kart experience in indoor kart center RAMA te Goes. Op deze middag zullen de instructeurs van RAMA de kinderen instructie's gegeven hoe te race in en kart. Enkele keren zullen de kinderen de kart baan op gaan, om zo te wennen aan de kart en de snelheid. Op het einde van de middag zal er een race zijn in verschillende klasse's. Alle Dow PV kinderen zijn welkom op deze middag en betalen 17.50 euro pp. Vrienden(intro) betalen 25 euro pp voor deze middag.

Ben jij geinteresseerd? Stuur dan een mail naar FTN4ALL@DOW.COM, met het mannummer, GSM nummer en de namen van de deelnemers. Zodra deze mail verwerkt, krijg je een verzoek voor betaling.

ACTIV4ALL contacten zijn, Jack van Rijen en Paul Geelhoedt

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV