DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

 First Kart Inn te Brussel organiseert de jaarlijkse 8 uren wedstrijd  op 18 sept 2010

Dow Kart Club wil er bij zijn

De Dow Kart Club heeft vanwege de kosten reeds een team ingeschreven. Met de mogelijkheid voor een tweede. Bij veel inschrijvingen worden er twee zondagen een 8 uren endurance van Brussel georgansiseerd.

Dit is echt een leuke race om aan deel te nemen, vooral voor de ambiance, de hoge kwaliteit van de rijders en de sportiviteit.
Deze endurance wordt verreden op het in/out door circuit van FKI, te Machelen, Belgie. Spannend vooral bij regen.

Eerst zijn de oefen sessie's waarbij de kart waarmee behalve kwalificatie ook het eerste uur moet worden gereden tevens goed getest kan worden. De regelementen staan alleen kart klachten toe in de eerste 15 minuten, van deze oefen sessie. Later blijkt dat als je genoeg rubber (en dus euro's hebt neergelegd op de baan er wel gewisseld mag/kan worden, maar goed). De beste tijd moet dus ook kwalificeren. Het is van het grootste belang om zo goed mogelijk te kwalificeren, wil je uitzicht hebben op een mooie plaats. Inhalen is niet gemakkelijk tenzij je een super kart hebt.

Schrijf U zo snel mogelijk in, hopelijk kunnen we nu eens twee teams samenstellen! Dat is een stuk gezelliger. En als er veel inschrijvingen zijn verschuiven wij naar de 25e september. Dat verhoogt onze kansen. Dimitri wijst karts in poules toe aan teams gebaseerd op eerdere prestaties, als op 18 september al de toppers zijn geweest krijgen we op 25 september een betere poule van karts toegewezen. Dus inschrijven! Hoe lang je kunt rijden achter elkaar is jouw beslissing.

Inschrijven bij race kapitein Leon Kuppens.