DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

 First Kart Inn te Brussel organiseert de jaarlijkse 24 uren wedstrijd  op 21 april 2012

Dow Kart Club is er bij!

De Dow Kart Club heeft een team ingeschreven. En deze rijders hebben op donderdag 22 maart een training gehad. Met de nieuwe karts.

Deze karts zijn weer super karts met weer de specifieke afstelling zoals ze bij FKI zo goed kunnen. Ze rijden en sturen fantastisch en bij gas geven gebeurt er ook echt iets. Kortom de beste karts waar wij mee mogen rijden, jammer dat ze bij andere uitbaters ook niet dit materiaal kunnen bekostigen.

We zijn hier voor een training omdat we ons weer hebben ingeschreven voor de 24 uur van Brussel. Dat is echt een leuke race om aan deel te nemen, behalve voor het materiaal vooral voor de ambiance, de hoge kwaliteit van de rijders en de sportiviteit.
Deze endurance wordt verreden op het in/out door circuit van FKI, te Machelen, Belgie. Spannend vooral bij regen.

We rijden samen met nog een ander team, 2* een half uur en tussentijds wisselen we nog even van kart om de eventuele verschillen van kart nog even te kunnen uitsluiten, maar met dit spik-splinternieuw materiaal is er eigenlijk geen verschil, hoewel kleintjes dan. Natuurlijk was Daniel in beide sessies de snelste in de eerste sessie gevolgd door Leo en in de tweede sessie gevolgd door Michael.

We hebben een computer uitdraai met de eerste 29 ronden van de 54 die we gereden hebben. Wilt U de lijst met tijden, open dan dit PDF document. 2 Sessies met alleen de eerste 29 ronden PDF icon

We zijn alleen maar nog enthousiaster geworden om aan de 24 uur deel te nemen, jammer dat we niet kunnen deelnemen aan de reguliere training aldaar.