DKC logo en leden in actie

DKC logy by:J.Elmont

Dow Kart Kampioenschap voor beginners wordt verreden in najaar en winter bij JPR Sint NiklaasBeginners cup najaar/winter 2009

De Dow Kart Club organiseert een beginnerscup voor U.

Heb je altijd al willen karten, en of wel eens gereden voor de fun en het smaakte eigenlijk naar meer. Schrijf dan nu in en doe mee met de DKC beginnerscup. Wij bieden U nu een unieke mogelijkheid om mee te doen in competitie verband met collega beginners. Dat woord beginners moet je trouwens niet te letterlijk opvatten, we zien regelmatig nieuwe rijders die in de top van de ervaren rijders mee rijden. Het is meer een leuke competitie om ervaring op te doen en je te meten met andere iets minder ervaren rijders.

De Dow Kart Club organiseert deze cup elke 2e woensdag van de maand voorafgaand aan de reguliere club kart competitie op de baan van JPR te Sint Niklaas. Er wordt op deze website een klassement bijgehouden en ook vind U er binnenkort de reglementen.

De competitie is een serie van 6 races.
U schrijft in principe in voor de gehele competitie echter U hebt de mogelijkheid per race te betalen. Het is zeker niet onze bedoeling om U de mogelijkheid te bieden zo maar een keertje goedkoop te gaan karten. De beginners kampioen dient minimaal aan 4 races deel te nemen.

Race data:

  1. 9 september
  2. 14 oktober
  3. 11 november
  4. 9 december
  5. 13 januari
  6. 10 februari
Inschrijven Click hier en volg 3 stappen procedure .

Uw inschrijving is pas geldig, na ONTVANGST van de verschuldigde inschrijfgelden.

Bij annulering van het evenement door de DKC, wordt uw inschrijfgeld geretourneerd.
Bij annulering door de inschrijver, binnen 7 werkdagen voor het evenement worden er GEEN inschrijfgelden geretourneerd. (uitgezonderd speciale gevallen, en dit in overleg)

Indien Uw betaling één week voor het desbetreffende evenement niet ontvangen is wordt zonder enig tegenbericht uw inschrijving geannuleerd, en bij een volgende inschrijving voor welk evenement dan ook komt u op een wachtlijst.

Sorry maar zonder al deze strenge regeltjes gaan we als club failliet.

De DKC houd zich het recht voor deze beginnerscup bij onvoldoende deelname niet door te laten gaan.

Disclaimer

Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV zijn niet verantwoordelijk voor geleden schade of letsel van deelnemers van evenementen georganiseerd door Dow, de PV of een van de onderafdelingen van de PV